11 juli 2009

P r o d u k t o h o l i c k ?!

Är du en produktoholick ?! Då är Eleven11 rätta sidan att surfa in på! Där kan man rent av drunkna i skönhetsprodukter. Kanske är du ute efter en present till en vän eller nyfiken på nyheter i parfym hyllan? Jag bara älskar denna sidan och handlar du för 600 kr så får du fri frakt inom Sverige och utomlands ligger gränsen på 1000kr för fri frakt. Alla produkter finns i lager och skickas inom 24 timmar alltså jätte bra service! Du kan välja och vraka bland 350 olika märken och man hittar allt här.

Det finns även en sektion som heter Beauty Spotlight. Denna sektion är till för att ge dig snabba tips på produkter som utför goda gärningar för dig och din hud och information om produkter som hjälper dig att välja rätt. Tips & guider som tex. hållbarhet på make-up, guide till sommarfräscha naglar, trolla fram pigga ögon , ja you name it!


Man11 heter sektionen för så klart män, så sidan är inte bara till för oss kvinnor :)
Svårt att hitta present till din bror, man, pappa eller vän ? Här hittar du garanterat nått som faller dig och honom i smaken!
Man kan inget annat än älska denna sidan och det är inte så konstigt att den är en av Sveriges största butik inom skönhet.

Klicka på rubriken för att slussas direkt dit)and start shopping!!

With Love
Balkanita
XoXo For the love of beautyproducts ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar