14 juli 2009

Vatten - en skönhetsprodukt i kranen!


Åtta glas vatten om dagen kan öka din energi och göra dig smartare och smalare och framför allt mer positiv! Vatten ger dig ett längre, hälsosammare liv och fastare hy.
Experter rekommenderar att en person som väger 60kg bör dricka mellan 1,5 och 2 liter vätska varje dag. Alternativt kan man sikta på 3dl vatten per kg av din kroppsvikt eller 1 liter för varje 1000kalorier du intar. När du dricker vatten fräschar du upp både kroppen och sinnet och därför höjs prestationsförmågan. Du kommer både känna dig och se piggare ut! när man inte dricker tillräckligt med vatten är huden det första stället det syns på. Har du problem med svullna ögon ? Ett tips är;

Drick ett glas vatten innan du går till sängs på kvällen och sov på en tjock kudde eller med huvudet högt för att motverka att vätskor sätter sig under ögonen.

Varför skrev jag detta inlägget om vatten ?
Jo, eftersom vi vet allt detta redan men ändå visar forskning att 90 % av oss inte får i oss tillräckligt med vätska! Fy skäms på oss! Så mitt folk.... se till att fylla på vattenbringaren eller en 2 liters flaska i kylen och drick vatten!



Följ min blogg med bloglovin

1 kommentar: